Res till TurkietHotell i Alanya

Sunpark Beach och Sunpark Marine är två lägenhetshotell i Alanya som hör ihop. Sunpark Beach är huvudhotellet och Sunpark Marine är systerhotellet. Det som skiljer dem åt är endast att Sunpark Marine inte har någon egen pool. Vill man bada i poolen går man ner genom en kort tunnel under gatan för att efter en halv minut komma till poolen på Sunpark Beach.

Hotellen är fyrstjärniga hotell som ligger alldeles precis vid Kleopatrastranden. Detär väldigt omtyckta hotell vilket man förstår när man väl bor där. Personalen är trevlig och väldigt tillmötesgående. Hotellen handahåller dessutom solstolar och parasoller nere på stranden för en liten avgift som blir billigare om man bokar och betalar redan i receptionen
på hotellet.

Sunpark Beach och Sunpark Marine är lägenhetshotell med allt från 1 rumslägenheter till 3 rumslägenheter. Alla är med luftkonditionering och har även en balkong. Det finns även ett ganska stort pentry med kylskåp och kokplatta. Det finns även mikrovågsugn och brödrost samt köksutrustning som gör att det inte är några som helst problem att fixa till sin egen lunch om man så önskar. Det är även möjligt att boka till frukostbuffé och halvpension. Sunpark Marine har även dubbelrum om man så önskar.

Kommentarer om Hotell i Alanya
Visa bilder från Sunpark Beach .
skapades 07/21/09 20:12:40

Kommentarer om Hotell i Alanya
Finns det något hotell som heter Iris.
skapades 03/17/11 11:00:25

Något ni vill kommentera eller skriva mer om, isåfall skriv här


Senaste reseberättelser


Här kan ni hitta användarnas egna reseberättelser.

Bilder från Turkiet


Marmaris Min fru och son i Turkiet Alanya 2011

Jag och min son i Turkiet Alanya Adam i Alanya 2011

Senaste kommentarer


visa mig hurdan e vädret i kemer i turkiet i kommande månader.
Lades in 05/12/12 13:16:19
Vädret i Turkiet
hjälp! vill ta mig från alanya till rhodos!!! via marmaris ? vill ej ta flyget så färja känns ok!;).
Lades in 05/04/12 09:57:49
Alanya i Turkiet