Res till TurkietLaraLara är en härlig lyxort på Turkiets Riviera . Staden är belägen bara 1,5 mil från Antalya utmed Turkiets västra Medelhavskust. För den som vill ha en avkopplande och behaglig semester är Lara stället att besöka. Det är ett område som erbjuder det bästa av det mesta inom bekvämt avstånd och ett ställe där allt håller en mycket hög kvalitet.

Lara ligger utmed en fantastisk strand och vattnet är mycket klart och rent. Det är en av Turkiets längsta sandstränder. På stranden finner man en mängd olika restauranger och caféer. Man kan också roa sig med att utöva någon av alla de vattensporter som erbjuds. Utmed stranden finner man också en hel del underhållning i form av dans och musik. Här sker också allting i absolut högsta klass och många artister är verkligen högklassiga.

Lara erbjuder en lyxtillvaro för alla som söker en bekväm och avslappnande semester. Vill man njuta till både kropp och själ kan man besöka något spa, golfaren hittar flera bra golfbanor här och restaurangerna, barerna och butikerna erbjuder en luxuös atmosfär. Lara är föremål för semesterfirare hela sommaren. Under hösten och våren genomför många olika sportlag, hälsocenter och inte minst golfklubbar olika typer av gruppresor hit. Hotellen erbjuder en mängd olika aktiviteter och har det mesta man kan önska sig av en riktigt bekväm semester.

I ena änden av stranden finner man ett vackert vattenfall och ett område med klippor. Sedan kommer en udde där flera hotell ligger. Många av hotellen är femstjärniga, bland annat det trendiga och mycket populära Lara Beach Hotel . Utmed udden ligger bryggor utlagda varifrån man kan dyka ner i det azurblåa havet.

Utmed Lara Beach ligger också ett fantasifullt och påkostat vattenland, Aquapark , med pooler och vattenrutschbanor där hela familjen kan roa sig. Om man vill ta en utflykt ligger Antalya på ett behagligt avstånd. Man tar med fördel en dolmus, en taxibuss, in till staden. Man kan också göra utflykter upp till bergen.

Många som bor i Lara söker sig till Antalya på kvällarna för att festa, men det saknas inte klubbar eller barer i Lara heller. Det är kanske lite mer klass på dessa och lite lugnare än i Antalya. Lara Beach Shopping Centre erbjuder luxuös shopping. Här finns juvelerare, skinnbutiker, keramikbutiker och inte minst modebutiker för såväl män som kvinnor. På den lokala marknaden kan man finna det mesta i skinn, till exempel jackor, byxor, västar och väskor till mycket förmånliga priser.

För de minsta finns en speciell Kids Club . De anordnar olika sportaktiviteter och föreställningar för barn i alla åldrar. Lättaste sättet att ta sig till Lara är med buss från Antalya. Om man vill ta sig runt i området rekommenderas att hyra bil.Något ni vill kommentera eller skriva mer om, isåfall skriv här


Senaste reseberättelser


Här kan ni hitta användarnas egna reseberättelser.

Bilder från Turkiet


Marmaris Min fru och son i Turkiet Alanya 2011

Jag och min son i Turkiet Alanya Adam i Alanya 2011

Senaste kommentarer


visa mig hurdan e vädret i kemer i turkiet i kommande månader.
Lades in 05/12/12 13:16:19
Vädret i Turkiet
hjälp! vill ta mig från alanya till rhodos!!! via marmaris ? vill ej ta flyget så färja känns ok!;).
Lades in 05/04/12 09:57:49
Alanya i Turkiet