Res till TurkietNattlivet i Kemer


Kemers nattliv är kanske inte det bästa som har skådats i Turkiet, men man kan faktiskt roa sig här. Då staden är väldigt liten så har den inte så många nattklubbar utöver de som ligger på hotellen. Ingen jätteidé att ge sig ut på stan för att festa alltså, men på hotellen anordnas ofta nattklubbar. Även om du bara är gäst i Kemer och bor på ett annat hotell så kan du få komma in på andra hotells nattklubbar. Se bara till och vara någorlunda välklädd och inte alltför berusad så kommer du med största säkerhet att bli insläppt.

Turkiz Club Aura Moonlight Disco är numera lite centrum för Kemers nattliv. Den gigantiska utomhusklubben som drivs av Turkish Hotell, har en kapacitet på 4000 personer. Dansen pågår här natten lång till uppskruvad techno, latino och eurodisco. Klubben har nu åter öppnat efter att ha varit stängd under ett par år. Numera är volymen mer uppdragen än någonsin och neonljusen skiner ännu starkare. Klubben kan vara ett kul alternativ för någon kväll, men blir lätt tröttsam i längden eftersom musiken är densamma och raggandet från turkiska killar på blonda, nordiska tjejer är både intensivt och framfusigt.

Tröttnar du på Aura så kan du bege dig till Inferno. Ett betydligt mer trendigt och snobbigare ställe. Trevlig och hipp atmosfär och bra musik som spelas av internationella dj´s. Ett fullgott alternativ.

Vill du ha något än mer annorlunda än en vanlig mainstreamclub så kan du bege dig till Queens Garden Bar. Från utsidan ser det ut som vilken klubb som helst, men väl inkommen så ser du barpersonalens antika kläder. Här pågår en del galna upptåg; folk simmar i fontänen och dansar på borden. Fyrverkerier skjuts upp och bidrar till att höja partykänslan ytterligare. Ett ställe där alla kan ha roligt med blandad publik, såväl yngre som äldre.

Det finns inte så många ställen att välja på i Kemer, men de som finns utgör en ganska tilltalande blandning av klassiska klubbar och ställen dit du kan gå och roa dig utan några större krav.Något ni vill kommentera eller skriva mer om, isåfall skriv här


Senaste reseberättelser


Här kan ni hitta användarnas egna reseberättelser.

Bilder från Turkiet


Marmaris Min fru och son i Turkiet Alanya 2011

Jag och min son i Turkiet Alanya Adam i Alanya 2011

Senaste kommentarer


visa mig hurdan e vädret i kemer i turkiet i kommande månader.
Lades in 05/12/12 13:16:19
Vädret i Turkiet
hjälp! vill ta mig från alanya till rhodos!!! via marmaris ? vill ej ta flyget så färja känns ok!;).
Lades in 05/04/12 09:57:49
Alanya i Turkiet